룸메이트 (여) 구해요~ (미드타운/다운타운 지역) > 렌트/룸메

본문 바로가기

사이트 내 전체검색

뒤로가기 렌트/룸메

룸메이트 (여) 구해요~ (미드타운/다운타운 지역)

페이지 정보

작성자 hihi8p 작성일 14-03-22 15:42 조회 1,413 댓글 0

본문

Hello, I am a female student at Georgia State University. I am looking to move to midtown/downtown area with 1 or 2 roommates. If anyone is interested, please call me at 678-435-1868. I might not be able to pick up if you call, so don't hesitate to text! :)

Serious Inquiries Only. 

안녕하세요, 저는 Georgia State University를 다니는 여학생입니다. 미드타운이나 다운타운 지역으로 룸메이트를 같이 할 1~2명을 찾습니다. 전화를 못받을 경우에 문자를 꼭 남겨주세요~ 678.435.1868

감사합니다! 

댓글목록 0

등록된 댓글이 없습니다.

전체 43,091건 2757 페이지
게시물 검색